Jedálne menu Tlačiť
Napísal Vedúci ZJ   
Utorok, 03 Máj 2011 18:50

 

 PONDELOK:   26.10.2020

 

 Sedliacka polievka 

 1. Zapekaný prírodný bravčový rezeň so slaninou a syrom, ryža, zemiakové krokety

 2. Cestoviny Farfalle s kuracím mäsom v smotanovej omáčke

 3. Špagety s hydinovou pečeňou 

 
 UTOROK:     27.10.2020 

Cesnaková polievka s vajíčkom 

 1. Burgundská hovädzia pečienka, knedle

 2. Kuracie prsia s grilovaným baklažánom, ryža

3. Ryžový nákyp s ovocím

 

 STREDA:     28.10.2020

 

Kelová polievka

 1. Salašnícky bravčový rezeň, zemiaky, šalát

 2. Špenátové halušky s niva syrom a smotanou

 3. Krúpové rizoto so šampiňónmi, šalát  

 

 ŠTVRTOK:    29.10.2020

 

 Pórová polievka

 1. Bratislavské bravčové stehno, cestovina

 2. Vyprážané šampiňóny, zemiaky, tatárska omáčka

 3. Tofu ražničí, 1/2 dusená zelenina, 1/2 zemiaky 

 PIATOK:   30.10.2020

 Fazuľová polievka zemplínska

 1. Kuracie medailónky, zemiaková kaša, šalát

 2. Buchty na pare poliate čokoládou

 3. Cestovinový šalát s tuniakom

 

              PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ

        Zmena jedálneho lístka vyhradená

Jedlá sú pripravované podľa noriem pre verejné stravovanie

Posledná úprava Piatok, 23 Október 2020 12:51