Stravovanie zamestnancov Tlačiť
Napísal Administrator   
Utorok, 03 Máj 2011 18:54

Medzi našich klientov patria spoločnosti s počtom zamestnancov od 5 po 1000. Našou snahou je pre každého klienta "ušiť na mieru" najvhodnejší stravovací koncept. Je ideálne, ak má väčší klient k dispozícii kuchyňu, aby bolo možné jedlá a všetky doplnkové produkty ohrievať na mieste. Ak má klient k dispozícii len obmedzené priestory, je možné v takýchto priestoroch naprojektovať a zariadiť tzv. "výdajňu". Do výdajne dovážame jedlá z najbližšej kuchyne.

Dovážame a následne podávame jedlá:

  • teplé - pripravované "just in time"


Obedy dodávame v obedároch alebo varných nádobách od pondelka do piatku v času od 10:30 do 11:00 hod.

Objednávky prijímame deň vopred.

Pri odbere viac ako 30 jedál je možnosť dodania stravy aj cez víkend.

 

Klasická slovenská kuchyňa, domáca strava !!!

 

Cena stravnej jednotky iba ??? €

 

Náš cieľ:

  • kvalitné a cenovo prístupné stravovanie
  • každý deň čerstvé jedlo z čerstvých potravín
Posledná úprava Streda, 01 Jún 2011 07:22