Hlavné menu

Návštevnosť

Máme online 4 hostí 

Prihlásenie





Jedálne menu PDF Tlačiť E-mail
Napísal Vedúci ZJ   
Utorok, 03 Máj 2011 18:50


.

 PONDELOK:    17.11.2025

 

 Kelová polievka

 1. Vihorlatský bravčový rezeň, opekané zemiaky, čalamáda 

 2. Pastiersky syr v cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka 

 3. Cestovinový šalát s krabími tyčinkami 

 
 UTOROK         18.11.2025 

Mrkvová polievka s ryžou

1. Bravčové pečené v chrenovej omáčke, knedle

2. Francúzske zemiaky, cvikla

3. Cviklový šalát so šunkou, syrom a vajíčkom

 

 STREDA:        19.11.2025

 Fazuľová polievka 

 1. Plnený kurací závitok /klobása, kápia, kyslá uhorka/, ryža, hranolky 

 2. Zapekaná cuketa plnená mletým mäsom, zemiaky, šalát 

 3. Šalát z čínskej kapusty s kuracím mäsom a smotanou 

 ŠTVRTOK:      20.11.2025

 Frankfurtská polievka

1. Bratislavské bravčové stehno, cestovina

2. Hydinové rizoto /kuracie stehno/, šalát

3. Vyprážaný tofu syr, zemiaky, šalát

 PIATOK:       21.11.2025

 Šošovicová polievka 

 1. Kurací rezeň v cestíčku, zemiaková kaša, šalát

 2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

 3. Prívarok z fazuľových strukov, volské oko, zemiaky 

 

 

        Zmena jedálneho lístka vyhradená

.Jedlá sú pripravované podľa noriem pre verejné stravovanie

Posledná úprava Piatok, 14 November 2025 11:46