Hlavné menu

Návštevnosť

Máme online 2 hostí 

Prihlásenie





Jedálne menu PDF Tlačiť E-mail
Napísal Vedúci ZJ   
Utorok, 03 Máj 2011 18:50

 

 PONDELOK:   22.02.2021

 

 Šampiňónová polievka s lievankou

 1. Duo vyprážaný rezeň, zemiaky, kompót   /1/2 bravčový, 1/2 kurací/

 2. Hovädzie dusené, tekvicový prívarok, zemiaky

 

 
 UTOROK:     23.02.2021 

Šajtlavá polievka

1. Pražská hovädzia pečienka, tarhoňa, šalát

 2. Kuracie pečienky v zemiakovej placke, obloha

3. Zelerový šalát s kuracím mäsom

 

 STREDA:     24.02.2021

 

Kurací vývar s cestovinou

 1. Bravčové pečené, dusená červená kapusta, knedle

 2. Restovaná bravčová pečeň, ryža, kyslá uhorka

 3. Zeleninové rizoto, šalát

 

 ŠTVRTOK:    25.02.2021

 

 Brokolicová polievka krémová

 1. Prírodný kurací rezeň s volským okom a šunkou, ryža, obloha

 2. Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka

 3. Omeleta so šunkou, zeleninová obloha

 

 PIATOK:   26.02.2021

 Fazuľová polievka kyslá

 1. Španielsky bravčový vrabec, slovenská ryža, šalát

 2. Buchty na pare s džemom poliate čokoládou

 

              PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ

        Zmena jedálneho lístka vyhradená

Jedlá sú pripravované podľa noriem pre verejné stravovanie

Posledná úprava Pondelok, 22 Február 2021 11:23