Hlavné menu

Návštevnosť

Máme online 2 hostí 

Prihlásenie





Jedálne menu PDF Tlačiť E-mail
Napísal Vedúci ZJ   
Utorok, 03 Máj 2011 18:50

 

 PONDELOK:   12.04.2021

 

 Krúpová polievka

 1. Zapekaný prírodný bravčový rezeň s broskyňou a syrom, ryža, opekané zemiaky

 2. Pene cestoviny s kuracím mäsom v syrovo-brokolicovej omáčke,  

 3. Cviklový šalát so šunkou, syrom a vajíčkom

 
 UTOROK:     13.04.2021 

Kyjevské šči

1. Bravčové dusené v kôprovej omáčke, knedle

 2. Vyprážaný Hermelín, zemiaky, tatárska omáčka

3. Hovädzie dusené, tekvicový prívarok, zemiaky 

 

 STREDA:     14.04.2021

 

Fazuľová polievka kyslá

 1. Kuracie medailónky, zemiaková kaša, šalát

 2. Koložvárska kapusta prekladaná, zemiaky

 3. Šúľance s makom poliate čokoládou

 

 ŠTVRTOK:    15.04.2021

 

 Šajtlavá polievka

 1. Pražská hovädzia pečienka, tarhoňa, šalát

 2. Vyprážaná fašírka plnená vajíčkom, zemiaky na kyslo, chlieb

 3. Cestovinový šalát s tuniakom

 PIATOK:   16.04.2021 

 Frankfurtská polievka

 1. Prírodné bravčové a kuracie medailónky, ryža, obloha  

 2. Pečené buchty s džemom, mlieko

 3. Zelerový šalát s kuracím mäsom

 

 

              PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ

        Zmena jedálneho lístka vyhradená

.Jedlá sú pripravované podľa noriem pre verejné stravovanie

Posledná úprava Piatok, 09 Apríl 2021 11:44