Hlavné menu

Návštevnosť

Máme online 5 hostí 

Prihlásenie





Jedálne menu PDF Tlačiť E-mail
Napísal Vedúci ZJ   
Utorok, 03 Máj 2011 18:50

 

 

 PONDELOK:  22.04.2019

 

 

 1.  SVIATOK  -   VOĽNÝ DEŇ

 2. 

 3. 

 
 UTOROK:     23.04.2019 

 Hrachová polievka

1. Zapekaný prírodný bravčový rezeň s broskyňou a syrom, ryža, hranolky

2. Bryndzové pirohy so smotanou a slaninkou, mlieko

3. Hydinový šalát s ananásom   

 

 STREDA:     24.04.2019

 

Boršč

 1. Bravčové na sedliacky spôsob, ryža

 2. Pastiersky syr v cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka

 3. Granatiersky pochod, kyslá uhorka, ovocie 

 

 

 ŠTVRTOK: 25.04.2019

 

 Fazuľová polievka kyslá

 1. Pražská hovädzia pečienka, tarhoňa, šalát

 2. Špenátové halušky s niva syrom a kyslou smotanou 

 3. Špagety s bolónskou omáčkou a syrom

 

 PIATOK:     26.04.2019  

 Mrkvová polievka s ryžou  

 1. Kuracie medailónky, zemiaková kaša, šalát

 2. Knedličky plnené údeným mäsom, kyslá kapusta, slaninka

 3. Vyprážané sójové plátky so šunkou a syrom, zemiaky, šalát

 

              PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ

        Zmena jedálneho lístka vyhradená

Jedlá sú pripravované podľa noriem pre verejné stravovanie

Posledná úprava Pondelok, 22 Apríl 2019 16:47