Hlavné menu

Návštevnosť

Máme online 3 hostí 

Prihlásenie





Jedálne menu PDF Tlačiť E-mail
Napísal Vedúci ZJ   
Utorok, 03 Máj 2011 18:50

 

 

 PONDELOK:   17.02.2020

 

 Špenátová polievka

 1. Srbský bravčový rezeň, ryža

 2. Bryndzové pirohy so šampiňónovou omáčkou

 3. Špagety s hydinovou pečeňou a syrom

               

 
 UTOROK:     18.02.2020 

Krúpová polievka 

1. Bratislavské bravčové stehno, cestovina

2. Kráľovský špíz, 1/2 dusená zelenina, 1/2 zemiaky

3. Cviklový šalát so šunkou, syrom a vajíčkom

 

 

 STREDA:     19.02.2020

 

Cesnaková polievka s vajíčkom

 1. Sviečková na smotane, knedle

 2. Grilovaný Hermelín, 1/2 dusená zelenina, 1/2 pečené zemiaky

 3. Tvarohové pirôžky so strúhankou

 

 

 

 ŠTVRTOK: 20.02.2020

 

 Hrachová polievka 

 1. Bravčový závitok s broskyňou, zemiaková kaša, šalát

 2. Furmanský tanier /halušky s kyslou kapustou, údené varené, slaninka/

 3. Šalát z čínskej kapusty s kuracím mäsom a smotanou

 

  PIATOK:     21.02.2020

  Tekvicová polievka   

  1. Zapekaný prírodný bravčový rezeň Marína, ryža, zemiakové krokety

  2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

  3. Zapekaný karfiol, zemiaky, šalát


 

              PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ

        Zmena jedálneho lístka vyhradená

Jedlá sú pripravované podľa noriem pre verejné stravovanie

Posledná úprava Pondelok, 17 Február 2020 07:03